Villarida – Coach voor jouw Gastouder Onderneming

Gratis e-book

Jouw gastouderopvang met jouw voorwaarden.

In dit e-book deel ik 6 stappen die je kunt nemen om een Krachtige Gastouderopvang op te zetten, met meer vrijheid en gevoel voor je eigen onderneming. Bewuster worden van je eigen opvang & je eigen regels en deze omtoveren in je eigen PedagoGIDS; hét pedagogisch beleidsplan voor gastouders, zodat ook jij sterk in je schoenen staat!

In dit e-book leer je:

About me

Ik ben Lara van Duyne. Ik vertel je graag waar mijn passie voor gastouderopvang vandaan komt. 

Een aantal jaar geleden ben ik mijn eigen gastouderopvang ‘Villarida’ gestart. Het opzetten van mijn eigen onderneming vond ik ontzettend leuk om te doen en het werd een succes! Nadat ik mijn kinderen kreeg besloot ik weer in loondienst te gaan in de kinderopvang. Ik heb verschillende soorten functies mogen vullen, maar ik wist dat mijn hart bij kleinschalige kinderopvang ligt; oftwel de gastouderopvang. 

Omdat er veel gastouders struggelen met bepaalde vraagstukken ben ik mij gaan verdiepen waar de kern ligt van al deze vragen. Ik kwam er al gauw achter dat het vooral de basis is van een eigen onderneming in plaats van pedagogische vaardigheden. Ik heb gezien hoe anderen hiermee omgaan en gekeken naar hoe ik het deed. Hierdoor is de ‘Gastouder Coach’ ontstaan en coach ik gastouders met persoonlijke, ondernemende en pedagogische vraagstukken.  

Download het e-book

Je ontvangt een e-mail met de download van het gratis e-book.

Voor informatie hoe ik met de gegevens omga verwijs ik je naar de privacyverklaring.